Vesti din burtica (III)

Saptamana trecuta a fost foarte obositoare si plina de imprevizibil, asta a fost si unul din motivele pentru care n-am prea scris deloc pe blog. In fine, pot sa-mi trag putin sufletul si sa va povestesc despre ecografia 3 D pe care am facut-o martea trecuta. Slava Domnului, bebe este bine (DBP 64 mm, CC 241 mm, CA 207 mm, LFF 46 mm) si a capatat „fenomenala” greutate de 816 grame :))). Apropo de 3 D, trebuie sa spun ca mi-a placut la nebunie, este mult mai „cool” decat 2 D din simplul fapt ca-l vezi asa cum este, se vedea pe ecran intr-o culoare portocaliu – rosiatica, fatuca i se vedea asa cum e iar nu doar os ca la 2 D, picioruse si  manute rotunjioare, se vedea mai mult decat clar cum isi sugea degetelul :))))))))))). Era plin de vioiciune si principala sa activitate cat l-am spionat a fost sa traga si sa se joace cu cordonul ombilical :)))))))), doctorul mi-a facut si o poza, de fapt doua, nu le pun pentru ca in nici una nu am reusit sa-l surprindem foarte clar din cauza cotinuei sale agitatii, in prima poza e in profil, e tare dragalas, are nasul carn :))))), in a doua a iesit mai clar cordonul ombilical pe care-l tot flutura dumnealui dintr-o parte in alta, se vede si fatuca lui in spate. Mi-am cam facut o idee despre cum arata, sunt curioasa daca am dreptate ori ba. M-am ofticat putin pentru faptul ca ajunsa acasa, am vrut sa-l vad pe CD-ul pe care mi-l daduse doctorul dar – surpriza- nu se inregistrase nimic pe CD. Am ramas doar cu cele doua …poze, asta este, poate le fac lor vreo fotografie si va arat si voua dar era mult mai frumos daca vi-l puteam arata asa cum fusese copiat de pe ecograf. Dar asta este, noi sa fim sanatosi. :)))))))))

Comments (10)

 1. 18 octombrie 2010 - 13:45 Răspunde

  bravo! ma bucur ca sunteti bine 🙂 si dolofani! o sa merg si eu cam tot pe la 26 de saptamani sa fac si a doua morfo, dupa care la 30 si dupa aia din sapt in sapt echo.

  cred ca o sa nastem cam in aceeasi perioada, ca pe mine nu ma lasa sa sar de 37-38 de saptamani 🙂

 2. 18 octombrie 2010 - 14:14 Răspunde

  Daaaa, suntem cam in aceeasi perioada. Pe Andreiutu l-am avut la termen, adica cu doua zile inainte de data prognozata. Sa ne tinem reciproc pumnii:)))))))))))

 3. 18 octombrie 2010 - 20:05 Răspunde

  Vai ce frumos!!!sa va dea dumnezeu multa sanatate la amandoi si mai asteptam vesti de la voi,poate si o foto!va pup!

 4. 18 octombrie 2010 - 22:40 Răspunde

  Am aflat si eu cu intarziere vestea si tare ma bucur!
  Felicitari, mami! Sa ajute Dumnezeu sa fie totul bine!

 5. 19 octombrie 2010 - 05:17 Răspunde

  Sarcina usoara in continuare.Te pup si de abia astept sa-ti vad minunea.
  O saptamana frumoasa sa ai.

 6. 19 octombrie 2010 - 05:51 Răspunde

  sa fiti sanatosi, cum ai spus.
  sarcina usoara in continuare, sa creasca mare bebe frumos cu nasucul carn.

 7. 19 octombrie 2010 - 12:30 Răspunde

  Daaa, este fantastic eco 3D! Noi am vazut-o la 4D, in miscare. Mie mi-a inregistrat doctorul 35 de poze si filmulete pe care le deschid doar cu mediaplayer sau ceva de genul. Saptamana viitoare o voi vedea din nou la 3D! :X

 8. 19 octombrie 2010 - 18:25 Răspunde

  sa fiti sanatosi si sa va dezvoltati perfect normal panala termen (ul) stabilit ( de mami, de bebe sau de dl.doctor.Astept si o poza cu -n mic carnut!

 9. 20 octombrie 2010 - 13:23 Răspunde

  Ce frumoooos!
  Mi-ai adus aminte de zilele pline de emotie cand mergeam la control. Abia asteptam, de fiecare data. 🙂

Leave a comment

0 Shares
Share
Pin
+1
Share
Email