Va momesc cu o cafea

Va momesc sa stati putin la povesti cu mine si va ofer o cafeluta si o melodie.

In ultima vreme traim sub sigla nici o sambata fara doctor – saptamana trecuta am fost cu Andrei si i s-a diagnosticat o faringo-bronsita, saptamana asta a fost la rand Petrut. Aseara in timp ce-i faceam baie, buni care ma asista a descoperit ca una din…”bijuteriile de familie” este umflata de trei ori fata de cealalta. Ne-am cam panicat. Iubi s-a si aruncat pe telefon sa-l sune pe doctor, eu top pe search Google. Asa ca de dimineata ne-am fiintat la doctor, bebita nu are nimic grav, un hidrocel ce este foarte posibil sa se retraga singur pana intr-un an, oricum sa-l urmarim si vom mai vedea. Slava Domnului, mi-am luat o mica grija de pe cap.
Acum m-am pus pe gatit un chec pentru sora mea (nu v-am spus ca are o micuta bebelica de doua saptamani) si vreau sa le duc ceva dulce sa le…ingras :). Hehe.

De curatenie generala nu poate fi vorba inainte de Pasti, zic de curatenia aceea cu mobila mutata, covoare spalate, anul asta voi avea dora grija sa fie o curatenie decenta, praful sters, toate lucrurile la locul lor si ornamente vesele de sarbatoare. Sunt sigura ca voi sunteti mult mai harnicute decat mine, abia astept sa vad pe blogurile ce bunatati veti gati de sarbatori. Pana atunci sa nu uitam ca azi este ziua invierii lui Lazar, la sfarsitul zilei sa inaltam niste rugaciuni catre Dumnezeu pentru toti cei adormiti ai nostri.

Comments (1)

  1. 16 aprilie 2011 - 14:32 Răspunde

    Am venit si eu la taclale ved ca ne servesti si cu cafeluta iar eu sa nu vin cu mana goala vin cu un premiu virtual care te asteapta nerabdator la mine pe blog daca-ti face placere!

Leave a comment

0 Shares
Share
Pin
+1
Share
Email