De vinerea trecuta s-a deschis in Piata Mare Targul de Florii, am apucat si eu sa dau atunci o raita imi plac la nebunie flecustetele adorabile ce impodobesc vesele casele si le dau un aer primavaratic. N-am mai apucat sa merg si a doua oara in targ, mi-ar fi placut sa fac niste poze dar daca aveti treaba pe aici, prin Sibiu, nu strica sa dati o raita, e frumos. Iote aici si site-ul Targului.:)
Motivul pentru care n-am mai ajuns in Targ este ca trag ponoasele dupa o raceala dusa vreo luna pe picioare, am ajuns la antibiotic, sunt in concediu medical si sunt obosita …. o oboseala din aia existentiala….Ma simt vinovata fata de nastrusnicii mei, in ultimele zile am nepermis de putina rabdare cu ei, incerc sa n-o arat dar simt din ce in ce mai mult cum ma scot din sarite toate jucariile risipite prin casa, preocuparea lor constanta sa demonteze ceva, faptul ca zmangalesc mereu geamurile cu ce apuca etc. etc etc……Stiu, sunt complet aiurea, ar trebui sa multumesc Domnului ca sunt sanatosi, ca avem ce ne trebuie si uite…..eu ma las coplesite de sentimente din astea tampite de  blegeala si exasperare….In fine, ce prostie! Sper sa-mi reintru in forma, nu ma simt deloc in apele mele.
Astazi am strans toate jucariile lor in cutii si le-am scos pe balcon. Am mai incercat sistemul asta o data, vroiam sa le dau jucariile prin rotatie dar pana la urma am esuat lamentabil cand jupanii au descoeprit sediul…..secret al cutiilor buclucase. Si adevarul este ca mi-ar trebui ceva vreme sa sortez la ele, or de timp duc lipsa acut. Si asa m-am pus la sortat hainele de iarna, de scos cele de vara – ce mai port, ce nu mai port….fac asta de trei zile si tot n-am terminat caci mereu se ivesc tot felul de urgenteiar garderoba mea nu e o urgenta prea….vocala.
Mda, stiu, tocmai v-am chinuit aiurea cu aceasta postare destul de …..fara noima probabil, simt insa nevoia sa ma descarc. Sarbatori fericite va doresc, spor cu ultimele pregatiri! Doamne ajuta!