Prin Piata Mica…

Dupa cum v-am spus: Bookfest Sibiu.
_DSC0328
_DSC0329
_DSC0331

Nu va luati dupa poze, nu era chiar asa aerisit, era foarte multa lume, pozele le-am facut la un moment de respiro, oricum cand e multa lume nu ma ocup cu pozatul, sunt prea ocupata sa imping la carucior prin multime. Ca de obicei cand vizitez un targ sau o librarie de carte, plec totdeauna o insatisfactie: oricati bani am la dispozitie, intotdeauna mai sunt carti pe care mi le-as dori arzator, simt aproape ca pe o boala aceasta dorinta. Foarte multe carti bune, din toate domeniile si foarte multe reduceri de la un milion si ceva si la 6 – 7 sute. M-am abtinut cu greu (oho, nici idee n-aveti) si am cumparat doar carti pentru perioada care ma preocupa acum din plin – adica pe subiectul cresterea si educarea copiilor. Si in domeniul asta, gramada de titluri ofertante. M-am invartit pe acolo pana am ametit, rasfoindu-le si incercand sa ma hotarasc. Dupa ce-am facut sant invartindu-ma pe culoarele targului, impingand la carut prin multime. In cele din urma, am pus piciorul in prag si banii pe taraba pentru doua titluri:
_DSC0337
“Ce-ti veni cu “Ghidul bonei”?” m-a intrebat sora-mea cand i-am spus ce-am cumparat. Pai, are multe sfaturi utile si la obiect  chiar si pentru o mamica, nu doar pentru o bona. Si cine stie? Poate ma reorientez profesional. Glumesc. Deocamdata.Faza nostima este ca am ochit cartea participand la concursul Laurei Adamache in care se poate castiga o carte la alegere, m-am inscris fix pentru cartea asta, culmea ar fi si sa o castig, acum dupa ce mi-am luat-o. Si cealalta carte mi-a parut la fel, a fi la obiect cu solutii practice – asta caut in special.

Mai am doua carti de puericultura acasa, sper ca toate sa-mi fie de folos ca sa pot construi o strategie de educatie cat mai coerenta si mai   cu rezultate pentru nazdravanii mei.
Deseara se pare ca este concert Voltaj in Piata Mare.:))))))))))))))) Si teatru in continuare, of course.

Comments (2)

  1. 4 iunie 2011 - 06:30 Răspunde

    Yesss!!!
    Voltaj!!! Ce ai pus tu si:
    „Ca la 20 de ani fara griji si fara bani!!!!”

  2. 5 iunie 2011 - 04:37 Răspunde

    of, cat te inteleg cand vine vorba de cumparat carti… mereu sunt prea multe :))

Leave a comment

0 Shares
Share
Pin
+1
Share
Email