Meniu saptamanal 8–14 aprilie

021

Vine, vine primavaraaaaaaa…..Tot lalai asa de vreo luna, doar doar se grabeste. Partea frumoasa a acestei perioade este ca au inceput sa apara….prospaturile: spanac, capsuni (yumiiiiiiii)- deocamdata doar pe astea le-am testat. Mmmmmm, mi-era tare dor de asa bunatati.Mi-am facut si meniul pe saptamana viitoare, imi vine tot mai greu, nu am atata imaginatie cu meniul de post desi, la urma urmei, din ce am constatat, daca caut retete, dau peste unele chiar reusite. Deci pentru saptamana asta mi-am propus:

Luni

Pranz

Ciorba de fasole boabe

Ghiveci de legume

Cina

Foetaj cu ciuperci

Marti

Pranz

Ciorba de fasole boabe

Ratatouille cu garnitura de orez

Cina

Vinete coapte cu sos de usturoi

Miercuri

Pranz

Ciorba de varza

Iahnie de fasole

Cina

Ciuperci coapte la cuptor

Joi

Pranz

Ciorba de varza

Legume la cuptor in sos Bechamel vegetarian

 (din nou, ca prea ne-a placut)

Cina

Spaghette simple

Vineri

Pranz

Supa crema de linte

Chiftelute de conopida in sos Bechamel vegetarian cu garnitura de legume asortate

Cina

Orez cu prune

Sambata

Pranz

Supa crema de linte

Spaghete bolognese vegetariene

Cina

Salata de fructe

Duminica

Pranz

Supa crema de linte

Pizza de post

Cina

Imambayaldi

Comments (1)

  1. 10 aprilie 2013 - 06:23 Răspunde

    Cred ca meniul este sanatos dar pentru cine poate sa manance asa fara oua fara carne Felicitari pentru ingeniozitate eu nu asi fi reusit sa pregatesc atatea meniuri cu asa de putine produse
    Bazine – Rezervoare

Leave a comment

0 Shares
Share
Pin
+1
Share
Email