La cresa: ziua a doua

Previzibil, a doua zi, la cresa, Andreiutu a plans. Ne-am dus pana acolo, l-am schimbat, se uita curios in stanga si in dreapta dar in acelasi timp era plin de vigilenta: unde ma duc, ce fac. S-a agatat de mine si vroia sa ma traga dupa el in sala de clasa, a incercat niste manevre simpatice si destul de subtile, a inceput sa ma impinga usor de la spate sa merg cu el. L-a luat o ingrijitoare si l-a dus, jale mare, a inceput sa urle, cinci minute cat am mai stat pe acolo aranjandu-i dulapiorul i-am auzit urletele. La un moment dat, am incercat sa vad prin deschizatura usii, e Andreiutu urlatorul ori ba? Am si intrebat-o pe una din ingrijitoare daca Andrei face atata galagie.
– Da, da, facea ea, vedeti sa nu va vada.
Am plecat, am avut o gramada de drumuri de facut in dimineata respectiva, am fost in mai multe locuri, incercand sa-mi rezolv tot ce trebuie pentru concediul prenatal pe care il voi lua incepand de luni, asta dupa ce vineri voi fi la lucru. N-am apucat sa-mi rezolv tot ce aveam de facut caci s-a si facut ora sa merg dupa pispirel.
La 12 jumatate fix, m-am prezentat la cresa. Bobocul era in sala, nici nu m-a vazut, a trebuit sa-i atraga lumea atentia, cand m-a vazut, s-a bucurat, si-a ridicat mainile in sus agitand in una din ele o banana. Era foarte vesel si binedispus, ce mai, lacrimile de dimineata fusesera de mult uitate.
Ajunsi acasa, abia i-am dat grisuletul si a si adormit bustean pana pe la 5 seara. Pana la urma totul e bine cand se termina cu bine.:)))))))))))))

Comments (4)

 1. 17 noiembrie 2010 - 10:47 Răspunde

  incetul cu incetul se va obisnui si nu va mai plange. ai sa vezi ca va fi bine

 2. 17 noiembrie 2010 - 17:06 Răspunde

  Buna Laura! Ma bucur ca te-am „descoperit” si tin sa te felicit pentru articolele minunate pe care le scrii. Voi reveni cu siguranta „in vizita” la tine ori de cate ori voi avea ocazia. Succes cu obisnuirea la cresa pentru bebe Andrei si pupam cu drag burtica.

 3. 17 noiembrie 2010 - 19:46 Răspunde

  @ Veronica, adevarul este ca lui chiar ii place acolo, este cum am prevazut, e incantat ca e intre copii dar lui i-ar place sa stau si eu pe acolo.:)))))))
  @Cristina: Dupa cum se vede, daaaaaaaaaaa:))))))))))
  @BB: eu ma bucur la fel de mult :)))), mi-a placut blogul tau, asa ca m-am inscris la fani:))))))))

Leave a comment

0 Shares
Share
Pin
+1
Share
Email