Jurnalul unei femei simple

Jurnalul unei femei simple
Jurnalul unei femei simple a fost adus in blogosfera de Corcodusa.
Jurnalul unei femei simple
Pentru astazi (data/hora)…12 decembrie 2014, ora 06:31
Afara …intuneric.
 
Mă gândesc …ca saptamana viitoare vom avea doua serbari la gradinita, deci doua zile in care vom ajunge tarziu acasa. Restul vor fi si mai aglomerate cu treaba….

Am invatat ...ca multe frici sunt nitelus irationale si trebuie trecute prin filtrul ratiunii si al credintei. De pilda, zilele trecute am aflat ca la grupa lui Petre este un caz de varsat de vant. Cand am auzit mi s-a facut parul maciuca. Pe urma m-am gandit: in fond asta este o boala a copilariei, este bine s-o faca cat sunt mici, dea Domnul sa fie o forma cat mai usoara…..Inca mi se face parul maciuca dar m-am calmat. Cu atat mai mult cu cat deocamdata e…… drobul de sare.

Sunt recunoscătoare pentru …casuta confortabila in care stam.
Din bucătărie …miros de cafea.
Cu ce sunt imbracata …pijama si halat de casa.

 Citesc ..deocamdata nimic nou.

Ceea ce astept  …sa fac ultimele cumparaturi si sa ma apuc de prajituri. Imi place sa „prajituresc”. 
Ce mai mesteresc …coronita de Craciun. Merge tare incet dar sper sa termin:))))))).
Ascult … sttt! Nimic.
În casa ..e liniste si vreau sa ramana asa inca putintel. Pana termin cafeaua. In hol, focul din semineu e foarte voios si se aud trosnind din cand in cand lemnele. Asta da, muzica.
 
Unul dintre lucrurile mele preferate … cutiile de tabla cu desene vintage.
 
Unele planuri pentru sfârșitul săptămânii ..sa scoatem ornament9ab75d044d58bdcb16d84776ab8bc187e de brad din pivnita, sa sortam ce ramane, ce aruncam, curatenie…..si nitica relaxare duminica.
 
Aici este un citat pe care vreau să-l împărtășesc:
<<Cu siguranță, „a colinda” este un termen potrivit pentru a desemna misiunea Sfinților Apostoli. Un termen care nu poate fi tradus în limbile moderne. De ce oare? Pentru că „a colinda” înseamnă mai mult decât a vesti Evanghelia. Înseamnă bucurie și jertfă, adăugate misiunii creștine! Când bați la poarta cuiva, nu vestești doar că Hristos s-a născut acum 2000 de ani, ci te rogi cântând – ca bucuria adusă de Smeritul Prunc din iesle să se sălășluiască în acea casă. Deci, colindatul este cale de rugăciune și de comuniune în Hristos cel născut în ieslea Bethleemului.>>

Comments (1)

Leave a comment

1 Shares
Share
Pin
+11
Share
Email