Jurnal de smotruiala si gatit: 19 – 25 mai

Jurnal de smotruiala si gatit

In aer miroase a  soc. Si a vara. Am cules flori pentru traditionala socata care acum pritoceste arome in balcon in asteptarea foarte apropiatei zile in care se va transforma intr-o delicioasa limonada de sezon. Nu prea iti arde de treburi gospodaresti pe asa vreme dar trebuie facute si astea. Saptamana asta m-am ocupat de sufragerie si am luat la scuturat (din nou) dulapurile in cautarea tinutelor de vara.

In privinta meniului, profit cat pot de aparitii minunate pe piata:  capsunile, rabarbura, salata si ceapa verde. Meniul cat mai fresh ca tot simt nevoia de o curatare interioara:
 
Luni
Micul Dejun
Cereale cu lapte
Pranz
Supa de marar
Pui a la Kiev cu garnitura de cartofi noi
Cina
Capsuni cu iaurt
Marti
Micul Dejun
Omleta cu legume
Pranz
Supa de marar
Spanac cu ochiuri
Cina
Fulgi de mei cu banane
Miercuri
Micul Dejun
Fructe proaspete
Pranz
Supa de rosii cu avocado
Pastrav la cuptor cu legume
Cina
Joi
Micul Dejun
Pranz
Ciorba de salata
Carne desmechada cu salata
 
Cina
Vineri
Micul Dejun
Icre pe paine prajita 
cu rosii cherry
Pranz
 
Supa de rosii cu avocado
Crap prajit cu orez
 
Cina
Sambata
Micul Dejun
Scones cu dulceata de capsuni
Pranz
Cina
Smoothie de capsuni
Duminica
Micul Dejun
Painici dulci cu unt si miere
Pranz 

Ciorba de salata
Ardei umpluti in sos tomat
Cina
Papanasi din branza de vaci

Comments (0)

Leave a comment

0 Shares
Share
Pin
+1
Share
Email