In vacanta…..

Abia de-au trecut cateva zile de cand am revenit si parca n-am fi fost plecati niciodata. Pispirelul ne-a bagat imediat in priza, l-am gasit cu temperatura, ne-am dus la doctor, e cu tratament acum dar e tot plin de energie. O intreaga aventura, ce mai! Noroc cu pozele ca altfel credeam ca a fost un vis.

DSCF7562
DSCF7561
DSCF7550
DSCF7565
DSCF7570
DSCF7574 DSCF7594
DSCF7595
DSCF7597
DSCF7612
DSCF7620

Ce-am facut in vacanta…..Am facut plaja, am dormit (cat s-a putut), am papat (uneori in exces, recunosc), ne-am plimbat. Nimic deosebit, exact asa cum ne dorisem. Deja din a treia zi ne urcam pe pereti de dorul lui pispirel, sunam cand la mama cand la soacra sa vedem ce face si eram tot cu gatul sucit dupa copilasi mici, tot ziceam: “Si lui bebe i-ar fi placut asta.”, “Andreiutu n-ar fi stat asa”, daca ar fi adevarata superstitia cu sughit la fiecare pomenire, Andreiutu ar fi dus-o tot intr-un sughit toata saptamana trecuta.
Am facut si poze dar nu asa de multe pe cat as fi crezut, deja a treia zi, peisajul era monoton, nu pot sa fotografiez la nesfarsit aceleasi peisaje, chiar daca frumoase. E unul din motivele pentru care nu ma dau in vant dupa mare, faptul ca ma plictiseste repede. Deh, fiecare cu preferintele lui, mie imi place mult la munte, unde tot timpul gasesti un cotlon nou de explorat, o carare noua de parcurs, din astea. Acum nu pot sa recunosc ca marea e totusi o destinatie potrivita vara. Acum, e drept, aveam timp si m-as fi putut dedica fotografiilor artistice (de care mi-as dori sa ma ocup indeaproape dar n-am timp) dar, rusine mie, nu ma puteam mobiliza pentru asta, am preferat sa dorm. Si uite asa a trecut o saptamana….:))))))))))))))

Comments (1)

  1. 21 august 2010 - 08:24 Răspunde

    Bine ai revenit din vacanta,Laura………….ce poze frumoase.
    Pup!

Leave a comment

0 Shares
Share
Pin
+1
Share
Email