mi-am recuperat calculatorul!!!!!!!!!!!! Moama, parca a durat un secol……De fapt, a durat ceva, mult mai mult decat am crezut. Si nu pentru ca ar fi durat mult repararea calculatorului. Nuuuuuuuuuuuuuu. De fapt, calculatorul meu a fost gata reparat, parfumat, pomadat, nevinovat ca un prunc inca de a doua zi dar…..ne-a dat mult de furca wireless-ul. Si bineinteles ca s-a dovedit in final ca era o nimica toata, o greseala de setare. Pfffffff!!!!!! Ce m-a mai stresat. In fine, bine ca a trecut. Intre timp m-am „innoit” cu o tastatura si un mouse wireless si acum ma iau cu mainile de par cand fac lista la toate programele e care trebuie sa le reinstalez. Incerc sa mai scurtez lista,  nu mai vrea sa incarc computerul dar  tot sunt multe, la programele de editare foto clar nu pot sa renunt, imi place si revo uninstaller dar zau asa, de dezinstalat pot s-o fac si fara el, la jocuri clar renunt si tot asa……
Multumesc tuturor pentru urarile calduroase de ziua mea. Pupici dulci la toata lumea, frumos ar fi fost sa raspund atunci dar mi-era greu sa ajung la calculici, in timpul zilei, nu pot de nazdravanii mei, seara de multe ori se lipea sotul de laptop la vreun film si adormeam dusa pana termina el cu vizionarile. Iete ca acum sunt fiecare cu calculiciul lui, alta viata!!!! Incerc sa recuperez din urma tot ce am pierdut, vreau sa reiau provocarile lunare la care participam de obicei, clar Dulce romanie (multam, Mihaela, de invitatie), mi-e dor si de Daring Kitchen, sper sa ma mobilizez pentru toate. Si, ei da, deja crosetez planuri de Craciun pe principiul „Cand n-are omul treaba isi face.” De fapt, e exact pe invers, am multa treaba si insailarea asta de planuri de Craciun e mai mult o evadare. Pana una alta se apropie ziua lui Andreiuta si oscilam intre o petrecere discreta in familie si no party dar distractie pe cinste pe la vreun paint ball ceva, un aqua fun (in alt oras, ca in Sibiu nu e asa ceva). Plus ii caut un cadou adecvat. Pana acum m-am binoclat mai mult pe net si tare cred ca de pe net ii si cumpar ceva frumos….si educativ. Jucarii evident. Sau carti. Cred ca asta ii bucura in general pe copii de ziua lor. Tin minte de cand eram eu mica cum primeam cadouri gen pijama sau tricou si alte asemenea si ce aiurea ma simteam, caci genul acela de cadouri nu ma bucurau deloc: eu vroiam jucarii. Asa c-am bagat la cap si la fiii mei le voi oferi haine, papuci si alte asemenea pe post de cadouri doar la cererea lor. Parca-l vad pe Andrei al meu peste cativa ani smiorcaindu-se la mine: „Mami, nu-mi mai lua plastelina, ia-mi adidasi Nike.”)
Voi ce jucarii cool pentru pustimea de patru ani ati vazut in ultima vreme? Sunt (inca) deschisa la sugestii pertinente. Am vazut pe un site (nu mai stiu care dar il redescopar eu) un joc de electronica, fiu-meu e pasionat de asta, ceva cu conectarea la un ceas sa-l lumineze, jocul cred ca e nepericulos dat fiind ca e pe baza de baterii si oricum juniorul practica din astea in regim safe cu tata, electronist de meserie, care-i tot alimenteaza curiozitatea in domeniu cu tot felul de giumbuslucuri nepericuoase. Jocul e pentru opt ani dar clar din ce descrie acolo ca consta jocul fiu-meu face deja, adica conecteaza fire ca sa faca contact. Totusi opt e dublu la patru asa ca o sa caut ceva mai adecvat varstei. Mai vedem.:) Ne auzim curand oricum!
La multi ani tuturor Mihaililor, Gabrielilor, Dumnezeu sa-i pazeasca si sa le dea sanatate si celor dragi pe langa ei!!!!