Fericire in 53 de saptamani 5/ 53

Buna dimineata, dragi prieteni. Ce mai faceti? Eu ma simt parca in hibernare, iarna a revenit afara, lumina e gri si anosta….Dar asta nu este un motiv sa nu savuram momente (fotografice) de fericire.

Saptamana asta am primit niste ghiocei de la Petrica…….

ghiocei

Mi-am facut singura un cadou….O oala sub presiune. Mi-o doream de mult dar nu doream una chiar simpla iar cele la care ravneam erau cam pe la 400. Cand am vazut cucta asta la Lidl la 200 lei, n-am mai rezistat……Sunt incantata de ea, are doua viteze (una bio, una fierbere rapida) si abia acum ma invat cu ea….

cucta

In rest, nimic deosebit. In afara de ale casei, curatenie, gatit …stiti voi, am citit si am stat cu nasul in verziturile de pe pervaz. tihna

De vreo doua saptamani, m-am pus pe creat un nou blog. Nu tineam musai dar nu simteam ca postarile pe teme de blogging sau fotografie isi aveau loc aici pe blog, unde imi place sa vorbesc despre casa, gospodareala, bucatareala, mamicareala, toate cu un aer din asta „retrograd”, casnic…Pentru ca multe fete m-au mai intrebat diverse detalii tehnice despre blog si nu numai, am hotarat sa creez un blog special pe tema unde sa ma desfasor…..cum, cand si cat pot. Asadar va invit pe Foto-blog, daca doriti sa stiti un detaliu tehnic sau altul pe care vedeti ca-l folosesc, intrebati-ma acolo sau pe comunitatea facebook care am atasat-o fotoblogului. Este un blog dedicat catre doua pasiuni deja vechi: blogging-ul si fotografia. Nu va asteptati sa fiu specialista, nu sunt, invat din practica si singurul motor care ma motiveaza este……ca-mi place sa invat despre asta. Ceea ce mentine sanatatea creierului, spun expertii:)))))))))))))). Oricum daca ma pricep la ceva, aju cu placere, daca nu, recunosc si caut sa aflu la randul meu. Deja am urcat primul articol pe blog, cel despre newsletter, pe care le voi muta de aici cat de curand.

fotoblog

 

Mi-a placut foarte mult plansa de mai jos:))). pare simplu. Nu e. Pentru voi cum a fost saptamana?

5 simple rules for happiness

Comments (0)

Leave a comment

1 Shares
Share
Pin
+11
Share
Email