Fericire in 53 de saptamani – 3/53

Saptamana asta am primit un telefon nou si m-am jucat cu el facand poze. Ei, nu-s calitative ca cele facute cu DSRL dar uneori mobilul e mai la indemana si a fost distractiv sa ma invat cu el.

Asadar, pentru inceput, marti a facut Petru patru ani  (Doamne, ce trece timpul!). Si-a dorit o macara si, desi aveam indoieli la inceput, i-a luat una – indoieli pentru ca avea un pret piperat rau. Pretul ca pretul dar m-as fi ofticat daca-l vedeam ca nu-i place apoi. Ei bine, de atunci e nedezlipit de ea:)))).

Telefon 091

De ziua lui Petru am avut si tort. Nu facut de mine cum mi-as fi dorit. Ador sa fac torturi dar perioada aglomerata din ultima vreme nu mi-a dat ragazul si pacea necesare. Nu stiu cum e la voi dar eu, daca nu-s linistita si fara graba, nu-mi ies. Asta e si motivul pentru care, in ultimii ani, imi planific atenta pregatirile de sarbatori – tocmai ca sa am momentele astea de tihna. Fara ele nu simt bucuria sarbatorilor si sarbatorile fara sa fac dulciuri sunt fade rau.  Pentru ca sunt nitel inca nemultumita de mine insami ca nu i-am facut tortul lui Petrut, mi-am propus ca altadata cand trebuie sa mai fac tort sa incep pregatirile cu o saptamana inainte.  Oricum tortul a fost Dobos si a fost foarte bun. Si proaspat.:))))))

Telefon 099

Poza asta este din ciclul: „Ne tragem din tarani”:))))). Chit ca unii o sa se oripileze, recunosc: am folosit semineul ca sa facem gratar. Gratarul a intrat la fix, am avut grija sa nu patam pe acolo, am folosit si tava de cate ori scoteam grilul. A fost un succes. Carnea a avut un gust minunat iar in casa n-a iesit deloc miros, pentru ca am lasat gura de aerisire de la semineu deschisa. Am facut de trei ori pana acum si ne-am simtit ca la cabana, departe in munti:))))))))))).

Telefon 114

La voi cum a fost saptamana?

Slaa Domnului pentru toate!

Comments (0)

Leave a comment

1 Shares
Share
Pin
+11
Share
Email