Doctorul Raed Arafat versus nea caisa de la Cotroceni

Nu m-am mai uitat de mult la stiri. Ieri seara insa am dat peste o stire care mi-a atras atentia: doctorul Raed Arafat, intemeietorul/coordonatorul faimosului SMURD (amanunte despre SMURD gasiti aici, un interviu hiar cu Raed Arafat de ceva timp dat), a demisionat in guitatul cinic si batjocoritor al lui nea caisa de la Cotroceni. Nu stiu ce cuprinde noua lege care a provocat pocinogul insa stiu niste lucruri foarte clar:
– Ce, Doamne iarta-ma, cauta presedintele Romaniei sa se guraie si sa dea verdicte la tv pe o lege ce urmeaza sa fie adoptata? De cand intra asta (datul in cap la adversarii unei legi) in atributiile dumisale de mediator national? Nu exista prim -ministru pentru asta? Nu exista ministru pentru asta? Intr-o fraza, ca sa fiu concisa, lasand la o parte persoanele in cauza: ce cauta presedintele Romaniei sa se ia in gura cu un secretar de stat la tv? Si ce-l deranjeaza pe dansul ca Raed Arafat are o opinie? Care e problema ca si-o exprima public? Ca doar e o dezbatere pe lege. Daca doctorul Arafat crede ca legea e o greseala mi se pare normal s-o spuna pe fata.
– Ar fi cazul sa spun ceva si de alura morala a celor doi. Vine nea caisa si-si permite sa-l faca pe doctorul Arafat stangist si profitor. Haha, foarte tare. Vorbeste taman mataluta, fost membru al internationalei socialiste, asta pana i s-a nazarit intr-o seara sa se mute, asa tam nesam la populari. Ma lasi? Daca e sa calculez in ani, pun pariu ca-mi iese mai mult ca a stat nea caisa in internationala socialista decat prin dreapta politchiei, pe la populari. Si apoi care ar fi problema ca Raed Arafat ar fi stangist? Din cate stiu eu stanga este o latura complet normala intr-o democratie normala, nu e ca si cum ai avea lepra, ce Doamne iarta-ma! Cat despre profitor….no comment! Din cate stiu eu, Raed Arafat nu si-a acordat singur casa precum cineva pe care-l stiu eu, nu spui cine, mare demnitar, nu si-a bagat fata sefa la tineret la partid si apoi europarlamentar fara ca respectiva sa fie in stare sa „editeze fraze” (asta ca sa amintim doar varful icebergului). So, draga cotrocenistule, fa volumul mai mic ca e ditamai muscoiul pe caciula dumitale. Un muscoi si o gramadaaaaa de muste mici si mari.
– Am inteles ca a mai guitat ceva seara asta de genul ca „SMURD nu a fost creat de un om. Statul roman a facut eforturi uriase pentru dotarea SMURD-ului”. Nu zau! Pentru informarea cotrocenistului, smurdul a fost un serviciu de voluntariat cu oameni coordonati de Raed Arafat care a reusit sa-i organizeze si eficientizeze atat de bine incat au ajuns sa implice chiar si guvernul Romaniei in sprijinirea si dotarea serviciului. Hopa si nea caisa sa-si asume merite! Vezi nene ca poate dumneata ar fi trebuit sa te lauzi cu merite in domeniile in care ai activat si ai fost platit cum ar fi…flota (cum care flota?), autostrazile (cum care autostrazi?), drumurile (asa e, domn presedinte, Aici sunt banii dvs….in gropile din asfalt).
Cat despre ultima fraza: „Nu consideraţi că am devenit primul doctor al ţării” – te anuntam, nene, ca nici nu te vedem ca primul doctor al tarii, te vedem ca o musca bazaitoare, distrugatoare care-si vara dosul pe unde nu e cazul si nu produce decat disconfort si boli. Amin.

Comments (5)

 1. 11 ianuarie 2012 - 20:59 Răspunde

  Vorba lui Badea, traim in Romania si aste ne ocupa tot timpul. Arafat a infiintat serviciul care salveaza vieti, ala de la cotroceni OMOARA VIETI!

 2. 12 ianuarie 2012 - 08:20 Răspunde

  Poate lu’ nea caisa asta i se va trage ceva din scandalul asta! Acu’ sa vedem (alta vorba lui Badea) ce mai au de zis pupinbasisti.

 3. 13 ianuarie 2012 - 05:08 Răspunde

  Sa speram, sentimentul meu cand vorbesc cu multi -chiar fosti basisti – este ca lumea e satula de ei pana-n varful parului.

 4. 13 ianuarie 2012 - 10:00 Răspunde

  Teama mea mare este ca nici peste n ani nu vom scapa de acesti „specialisti” de la Cotroceni. Asta pentru ca sunt specialisti la ceva… la frauda.

 5. 14 ianuarie 2012 - 13:04 Răspunde

  El nu e primul doctor al tarii cu siguranta , ci mai degraba macelar .

Leave a comment

0 Shares
Share
Pin
+1
Share
Email