Caminul nostru – colt de rai: saptamana a 4-a

Dupa cum vedeti, tocmai am schimbat din nou template-ul blogului, tocmai a inceput postul Craciunului, vreau sa intru in atmosfera specifica cu atat mai mult cu cat va trebui sa incep din timp pregatirile daca nu vreau sa ma copleseasca toate cele pe ultima suta de metri. Cat despre provocarea saptamanii a patra:
„Aprindeti lumanarea, dati muzica in surdina si petreceti niste momente de tandrete in familie.” Asa ne sfatuieste Courtney. Suna tare bine, nu-i asa? O bataie cu perne, o cuibarire in familie pe covor alaturi de un ceai fierbinte cu rom (Courtney zice de cidru dar nu cred ca e cazul:))))))))) si popcorn….momente cu adevarat deosebite. „Ascultati-va unul pe celalalt cu adevarat. Veti fi uimite de feedback-ul pozitiv pe care il veti primi. ” 
Chiar mi-am propus sa institui astfel de momente in familie, dat fiind ca incepand de astazi, Andreiutu merge la cresa. Nu vom fi la fel de mult timp impreuna dar asta nu ne impiedica ca timpul pe care il vom avea alaturi sa fie unul de calitate, in care sa ne bucuram unii de altii.  Ne vom harjoni pe covor, ne vom gadili, vom alerga in jurul casei…..Alte idei? Sunt deschisa la propuneri:)))))) 

Comments (2)

 1. 15 noiembrie 2010 - 07:00 Răspunde

  Bafta lui Andreiutu!
  Spor la treaba!
  Post in pace si cu folos!
  Arata tare bine blogul tau!

 2. 15 noiembrie 2010 - 08:07 Răspunde

  Multumim, Mariana, post folositor si tie.:)))))))))

Leave a comment

0 Shares
Share
Pin
+1
Share
Email