Biscuiti din tarate de ovaz

Biscuiti din tarate de ovaz

Acesti biscuiti din tarate de ovaz sunt o varianta marca Dukan  foarte potrivita pentru o gustare satioasa si sanatoasa.

Biscuiti din tarate de ovaz
Am incercat cateva retete dukanesti de biscuiti. Asta mi s-a parut de departe cea mai reusita si am repetat-o de mai multe ori. Este crocanta in exterior, moale in interior, usor dulce, consistenta. E drept nu sunt ca biscuiteii aspectuosi, ingrasatori obisnuiti dar sunt sanatosi si hranitori. Reteta o am de pe www.dietadukan.ro.

Biscuiti din tarate de ovaz

Biscuiti din tarate de ovaz

Tip de reteta: aluaturi
Bucatarie: Dukan
Timp de preparare: 5 minutes
Timp de gatire: 15 minutes
timp total: 20 minutes
Autor: Laura - www.casutalaurei.ro
Biscuiti dulci cu tarate de ovaz, o reteta perfecta pentru micul dejun sau pentru o gustare
Print

Ingrediente

  • un ou. Eu am pus doua caci aveam niste oua mici ideea e sa incorporeze celelalte ingrediente, fara sa devina un aluat ….nici macar semilichid.
  • 4 linguri de tarate de ovaz. Daca vreti niste biscuiti mai fini puteti macina putin taratele, mie imi plac mai brute.
  • 2 linguri tarate de grau fine
  • 1 lingura indulcitor praf
  • o jumatate de lingura cacao
  • o jumatate de lingurita praf de copt
  • esenta preferata – cateva picaturi eu am pus de migdale

Mod de preparare

  1. Preincalzim cuptorul si punem niste foaie de copt in tava cuptorului.
  2. Intr-un bol, amestecam toate ingredientele pana rezulta o pasta vartoasa.
  3. Cu o lingura, luam portii din aluat (astfel, in functie de cat aluat luati vedeti si cati biscuitei o sa iasa) si-l asezam pe foaia de copt pregatita deja.
  4. Aplatizam biscuiteii, eventual avem grija sa aiba o forma rotunda, sau patrata, sau triunghiulara. I-am lasat cam la o grosime  de 1/2 de cm.
  5. Dureaza cam un sfert de ora pana sunt gata.
Biscuiti din tarate de ovaz
Yummmiiiiiii cu iaurt, cafea, lapte! Perfecti pentru micul dejun.

Comments (1)

  1. 4 august 2014 - 15:46 Răspunde

    Cautam o reteta de dulce fara zahar si faina si reteta ta e perfecta, multumesc 🙂

Leave a comment

1 Shares
Share
Pin1
+1
Yum
Share
Email