Bebe Andrei la 6 luni

Iata a facut si Andreiut sase luni. Iute „ca piperul” (vorba doctoritei de familie), Andreiut e un dragalas care a inceput deja sa faca tot felul de nazdravanii. Ocupatia lui favorita este rostogolitul dintr-o parte in alta si nu se lasa pana cade lat de oboseala. Roade tot ce prinde, baleste mai ceva ca un Saint Bernard, apetitul lui este comparativ cu al lui Gargantua si zambeste la toata lumea ca un fotomodel. Urla cu convingere cand ii confisc un obiect pe care tocmi il cerceteaza (cu gura, normal), are preferinte pentru pungi (ceea ce explica de ce i le confisc). Se multumeste uneori si cu cercetarea propriilor picioare, ceea ce n-ar fi atat de ciudat daca n-ar face-o inclusiv cand e incalcat cu papucei. Are si simtul umorului, incipient probabil:O data cand il plimba mama, i-a zburat palaria din cap iar pe bebe l-a pufnit rasul. Cand il mai plimb si devine obosit, indreptandu-ne spre casa, imping carutul inainte si mimez ca aleg dupa el. Pe bebe asta il distreze de nu mai poate. Ieri am papat prima portie de carnita. Si ne-a placut. Nu e de mirare la ce parinti carnivori si papaciosi are. Avem o singura frustare: nu putem face inca tot ce ne duce mintea. Dar lasa ca ma fac eu mare.

Comments (5)

 1. 18 mai 2009 - 07:36 Răspunde

  Mai ce frumosi si expresivi sunteti! Sa cresteti mari si sanatosi. Pupici la 6 luni :* LA MULTE SI FERICITE!

 2. 18 mai 2009 - 10:01 Răspunde

  Minune de copil .Sa creasca mare, sa fie sanatos si sa ne anunti cand implineste 1 an ca sa-l felicitam.Pe curand!

 3. 20 mai 2009 - 06:40 Răspunde

  La Multi Ani de la un relativ tiz (Andrei e al doilea nume) ceva mai mic :-)! Odrasla sughita pe moment, banuiesc ca incearca sa-i ureze muulta sanatate si o viata plina de bucurii :D.

 4. 23 mai 2009 - 09:02 Răspunde

  La multi ani! sa cresteti mari si sanatosi!

 5. 23 mai 2009 - 17:54 Răspunde

  Numai bucurii sa-ti aduca frumosul si sanatos sa fie.PS:te rog sa vi cind ai timp sa ridici un premiu de la mine,se potriveste pt. bebe. O duminica placuta Cami

Leave a comment

0 Shares
Share
Pin
+1
Share
Email