Am pornit

Gata cu modificarile de template. Mi-a dat ceva bataie de cap, desi m-am apucat cu oaresce idee despre ce vreau, pe urma am devenit nemultumita, nu-mi iesea ce vroiam nici acum nu sunt pe deplin multumita dar gata, am obosit, mai modific eu ici colo pe parcurs. Acum am constatat si eu cate gadgeturi am adunat, nici nu vreau sa renunt la ele, fiecare isi are locul lui, bine ca am gasit pana la urma o formula in care sa incapa toate fara a face blogul sa aiba o dimensiune kilometrica in jos. 
Ei da, am pornit cu blogul primavaratic dar si cu un bebe plin de energie. Andreiutu face maine fix o saptamana de cand a pornit-o singur. Sambata seara si-a dat pur si simplu drumul si cand s-a prins ca a merge in doua picioare nu-i e chiar asa la neindemana cum credea, o data pornit, s-a invartit in cerc vreo doua ore de ameteam noi uitandu-ne la el. Mai nou nu mai accepta sa i se puna stavile in cotrobairea generala, asadar dupa urlete tipete si multa rabdare tocita a cucerit si teritoriul holului ce pana acum ii era interzis, se plimba toata ziulica dintr-o camera in alta (meritandu-si pe deplin noua porecla : Duracell). Deocamdata e multumit. Asta pana va descoperi ca nu are voie in baie si camara. Moment in care va da o noua batalie de front.


P.S. In caz ca aveati vreun dubiu: da, in filmulet e chiar Andreiutu. Si da, asa se invarte toata ziua.

Comments (6)

 1. 26 februarie 2010 - 14:43 Răspunde

  A venit primavara la tine! Felicitari pentru aceste schimbari infloritoare, delicate, in stilul doamnei Comsa. Un weekend placut!

 2. 26 februarie 2010 - 14:47 Răspunde

  Sa fie intr-un ceas bun prin viata!
  Drum bun Andrei!
  Domnul sa-ti calauzeasca pasi prin viata!
  Laura ce dragalas este!Esti toata un zimbet cred si te felicit!

 3. 26 februarie 2010 - 14:48 Răspunde

  Blogul tau arata tare bine,placut si ce mai super!
  Weekend placut!

 4. 26 februarie 2010 - 16:46 Răspunde

  In timp ce scriam mesajul, Andrei al meu voia sa se uite la Andrei al tau si a intrebat unde e mama lui si de ce nu are papuci in picioare. Sa va traiasca si sa fiti sanatosi cu toti.

 5. 26 februarie 2010 - 17:47 Răspunde

  Foarte frumos templete-ul, de sezon
  Iar Andrei e un dulce. Sa iti traiasca

 6. 26 februarie 2010 - 20:33 Răspunde

  Sa va traiasca Andrei! E o adevarata placere sa-l urmaresti.

Leave a comment

0 Shares
Share
Pin
+1
Share
Email